Swingmasters - Jazz à la carte

Swingmasters - Jazz à la carte

  • Begindatum : 26/04/2024 20:30
  • Type : Concert
  • Locatie : Campus Corso
  • Adres : Diestsestraat 253, 3000 Leuven, Belgique

Muzikale avond om nooit te vergeten met de Swingmasters in Corso Jazz Club Leuven!

Stap bij Campus Corso binnen in de onvergetelijke jazz-wereld, speciaal voor jou omgetoverd tot de Corso Jazz Club. Wij brengen de magie van de beroemde Cotton Club naar je toe, met onze eigen swingende jazz-twist.

Ontdek het verhaal van The Dixie Ramblers, die in 2006 de eerste prijs op het Megeve Jazz Festival in de wacht te sleepten. Na een spontane samenwerking die vonken sloeg, evolueerden zij tot de Swingmasters. Deze groep is jouw gids naar de authentieke swingjazz uit de jaren '50, geïnspireerd door grootheden zoals de Armstrong's All Stars.

Jouw favoriete jazznummer kan deel uitmaken van deze avond! Ons concert is namelijk interactief, want deze meesterlijke artiesten spelen jouw verzoeknummers live. Peter Verhas op sax, Stijn Wauters op piano, Paul Bourdhiaudhy op drums en Stefan Willems met zijn contrabas staan klaar om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Maak je klaar voor een avond waarop de swing van de muren spat en jij jouw passie voor jazz en live-muziek ten volle kan beleven. Dit wil je niet missen. Reserveer nu je plek voor een avond vol swingende verrassingen en live jazz!

Groepen

Muzikanten

Aanvullende info