LLH Jatoba quartet
© Laurent Brabant

LLH Jatoba quartet

Een coproductie / samenwerking tussen de Jacques Pelzer Jazz Club en Les Lundis d'Hortense

In het kader van de Jazz Tour


©Jacques Prouvost

Jazz is geboren uit kruisbestuiving en uitwisseling. Gitarist Henri Greindl en pianist Charles Loos hebben elkaar al vaak ontmoet en hun muziek gedeeld. Hier zijn ze weer samen, omringd door twee andere getalenteerde muzikanten met wie ze dezelfde visie delen: Jan De Haas op drums en Daniel Stokart op saxofoon.

Jatoba quartet mengt bossa, jazz, ballads en tango met de persoonlijke composities van de gitarist en pianist. De muziek is lyrisch en poëtisch, licht en opzwepend, soms zeer evocatief, dan weer opzwepend.

Laat je wiegen door de tedere melodieën, gedistilleerd door de vluchtige piano van Charles Loos en uitvergroot door de fluit, sopraan of alt van Daniel Stokart. Je ziet veranderende luchten, groene landschappen en kleurrijke vogels. Maar misschien krijg je ook wel zin om met je vingers te knakken en met je voeten te tikken of, waarom ook niet, te durven wiegen op de ritmes die subtiel worden aangezet door Jan De Haas of de suave klank van de lichtvoetige bas van Henri Greindl? Aarzel niet, deze verfijnde en elegante cocktail moet je met mate drinken.


Toegangsprijs: €12 algemeen publiek

                 7€ studenten

                 8€leden LLH

Toegang tot de concerten is ZONDER reservering!

Groepen

Muzikanten

Aanvullende info