Oproep voor een residentie bij het CCN

Oproep voor een residentie bij het CCN

Het CCN / Centre culturel de Namur en het Théâtre de Namur zijn een en dezelfde instelling, waarvan de activiteiten en gevarieerde doelstellingen worden uitgevoerd vanuit twee locaties, de ene op de site van de voormalige Abattoirs de Bomel en de andere in het stadscentrum. Van het presenteren van live voorstellingen en tentoonstellingen tot het promoten van het culturele leven in de regio Namen, de projecten voor artistieke ontwikkeling zijn veelzijdig.

Om kunstenaars tijd en middelen te bieden voor artistieke creatie, bieden het CCN / Centre culturel de Namur en het Théâtre de Namur een gezamenlijk programma van residenties met beurzen aan.

In samenwerking met Court-Circuit (de Pôle Musiques Actuelles van de FWB) wordt de volgende residentie, van 2 tot 20 december 2024, aangeboden aan muzikanten, met een programma per week, doelstellingen zoals publiekswerking, accommodatie en een financiële bijdrage.

Het selectieproces wordt uitgevoerd door een jury, bestaande uit een artistiek comité, geselecteerde muziekpartners en leden van het vaste team van de structuur.

Aanvragen moeten vóór 15 september 2024 worden ingediend via het platform van het Hofcircuit.

Gedetailleerde informatie en de link naar het platform vind je hieronder.