Open Call voor projecten van de vereniging 'Les Lundis d'Hortense'

Open Call voor projecten van de vereniging 'Les Lundis d'Hortense'

 Les Lundis d’Hortense programmeert een reeks activiteiten die samen goed zijn voor meer dan 100 concerten per jaar. Zowat de volledige programmatie gebeurt op basis van inzendingen die blind worden beluisterd door de leden van de raad van bestuur van de vzw. De raad van bestuur bestaat professionele muzikanten, fans en liefhebbers van het genre. Alle groepen maken evenveel kans om geselecteerd te worden voor de activiteit waarvoor ze zich kandidaatstellen, en muzikanten die zetelen in de raad van bestuur mogen niet stemmen op projecten waaraan ze zelf deelnemen.

Deze oproep staat enkel open voor de bands uit de jazzscene waarvan de leden hoofdzakelijk in België wonen. Klik op de link hieronder voor meer informatie over de overige registratievoorwaarden.

Voor de volgende activiteiten (zie details via de link hieronder) kunnen projecten worden voorgesteld vóór de deadline van 10 juni 2024:

Les Soirs d’Hortense -- > stel uw project voor voor een concert in Brussels tijdens het jaar 2025. 

De vergoeding : € 240 per muzikant (alle kosten inbegrepen) + een bijdrage in de kosten van 50 € per concert per muzikant die in het buitenland woont

Jazz Tour -->  stel uw project voor voor 1 cyclus van concerten in Wallonië en Brussel voor het seizoen 2025-2026.

De vergoeding : 325 euro per muzikant alle kosten inbegrepen (Art&Vie en provinciale interventies inbegrepen) + een bijdrage in de kosten van 50 € per concert per muzikant die in het buitenland woont (meer dan 50 km van de Belgische grens).

Lotto Bruxelles Jazz Weekend 2025 --> stel uw project voor voor een concert van de zondag op de Grote Markt in Brussel (datum nog te bevestigen – Waarschijnlijk de laatse zondag van mei).

De vergoeding : De gage bedraagt € 300 per muzikant (alle kosten inbegrepen) + een bijdrage in de kosten van 50 € per concert per muzikant die in het buitenland woont.

Veel succes!

Gerelateerde content