Open call voor projecten voor de activiteiten van de vereniging ‘Les Lundis d'Hortense'

Open call voor projecten voor de activiteiten van de vereniging ‘Les Lundis d'Hortense'

Les Lundis d’Hortense programmeert een reeks activiteiten die samen goed zijn voor meer dan 100 concerten per jaar. Zowat de volledige programmatie gebeurt op basis van inzendingen die blind worden beluisterd door de leden van de raad van bestuur van de vzw. De raad van bestuur bestaat grotendeels uit professionele muzikanten, aangevuld met fans en liefhebbers van het genre. Alle groepen maken evenveel kans om geselecteerd te worden voor de activiteit waarvoor ze zich kandidaatstellen, en muzikanten die zetelen in de raad van bestuur mogen niet stemmen op projecten waaraan ze zelf deelnemen.

Om toe te passen, is de procedure als volgt (alle details via de onderstaande link):

  • Vul het online formulier in en stuur ons uw 3 extracten in MP3-formaat via info@leslundisdhortense.be via wetransfer.com of swisstransfer.com.
  • Als vereniging die Belgische jazz promoot, zijn onze activiteiten gericht op Belgische bands (en de Jazz Tour naar FWB bands)

Projecten kunnen worden voorgesteld voor de volgende activiteiten ( alle details via de onderstaande link ) voor de deadline van 6 juni 2023 :

  • Jazz Tour > stel uw project voor voor 1 cyclus van concerten in Wallonië en Brussel voor het seizoen 2024-2025.

De vergoeding: 310 euro per muzikant alle kosten inbegrepen (Art&Vie en provinciale interventies inbegrepen) + een bijdrage in de kosten van 50 € per concert per muzikant die in het buitenland woont (meer dan 50 km van de Belgische grens).

  • Les Soirs d’Hortense > stel uw project voor voor een concert in Brussels tijdens het jaar 2024.

De vergoeding: € 235 per muzikant (alle kosten inbegrepen) + een bijdrage in de kosten van 50 € per concert per muzikant die in het buitenland woont.

  • Podium Lundis d'Hortense voor de Brussels Jazz Weekend 2024 > stel uw project voor voor een concert van de zondag op de Grote Markt in Brussel (datum nog te bevestigen – Waarschijnlijk de laatse zondag van mei).

De vergoeding: € 300 per muzikant (alle kosten inbegrepen) + een bijdrage in de kosten van 50 € per concert per muzikant die in het buitenland woont.


Gerelateerde content