QUENTIN DUJARDIN & OLIVIER KER OURIO

QUENTIN DUJARDIN & OLIVIER KER OURIO

Gitarist Quentin Dujardin en harmonicaspeler Olivier Ker Ourio, twee muzikanten die hun unieke muziekstijl hebben ontwikkeld door te reizen, treden op 14 april op in het oude slachthuis. De deuren gaan open om 10.30 uur, het concert begint om 11.00 uur. Koffie en croissants zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

De twee artiesten ontmoetten elkaar toen ze in 2016 in de studio waren. Naast een wereldmuziekgen dat ze beiden uitdrukken in jazzimprovisatie, zijn ze verbonden door de taal van hun favoriete eilanden. Olivier Ker Ourio spreekt prachtig over zijn geboortegrond Réunion, en Quentin Dujardin over zijn avonturen in Madagaskar, Andalusië en Mali. Hun muzikale reis neemt ons mee op een oceaan van blauwe noten, schommelend tussen jazz, blues en wereldmuziek.

Hun originele composities zijn als een landschap dat zich tot in het oneindige uitstrekt en plaats maakt voor uitgestrekte, kleurrijke ruimtes, als een film die een eerbetoon is aan reizen.

Olivier Ker Ourio (OKO) woont sinds 1992 in Parijs. Hij bracht zijn jeugd door op het eiland Réunion en wordt nu beschouwd als een van 's werelds meest vooraanstaande chromatische jazzharmonicaspelers.

Quentin Dujardin is een componist, gitarist en producer die een uniek universum creëert met zijn klassieke gitaar. Zijn kompas is altijd geluid en emotie.

Muzikanten

Andere muzikanten

Aanvullende info