Ilya Dynov

Ilya Dynov

  • Begindatum : 12/04/2023 19:00
  • Type : Concert
  • Locatie : Jacques Pelzer Jazz Club
  • Adres : Boulevard Ernest Solvay 493, 4000 Liège, Belgique

Ilya Dynov (dr), Casimir Liberski (pn) & Jasen Weaver (cb)

Ilya Dynov is een buitengewone Belgische drummer die sinds enkele jaren in New York woont. Hij is actief in de New Yorkse jazzscene en speelde in clubs als 55 Bar, Bar Next Door, Fat Cat.
Hij toerde door New Orleans en speelde op grote festivals in Europa zoals Bohemia Jazz Fest, Vilnius Mama Jazz, Sfinks Mixed en vele andere.
Hij is in de pers beschreven als virtuoos, fantastisch, verbazingwekkend.
Zijn eerste album "Bridges" komt uit in april 2023. Het album bevat een mix van composities voor trio en kwartet. Op de opname spelen musici van wereldklasse mee. De ongelooflijke New Yorkse trompettist Alex Norris bekend van big bands als de Vanguard en Mingus BigBand, de legendarische bassist Lonnie Plaxico die onder andere met Art Blakey en Cassandra Wilson speelde, en de getalenteerde opkomende New Yorkse pianist Jihee Heo, die ook het album produceerde. Ilya Dynov is verantwoordelijk voor drums en composities.
Tijdens dit concert presenteert Ilya zijn muziek in een trio, begeleid door de beste Brusselse muzikanten Casimir Liberski op piano en Jasen Weaver op contrabas.

Toegangsprijs: 12€ voor het grote publiek
             10€ voor studenten
Toegang tot de concerten is ZONDER reservering!

Groepen

Muzikanten

Aanvullende info