B-Jazz International Contest 2023 voorronde #1

B-Jazz International Contest 2023 voorronde #1

Muziekmozaïek, Leuven Jazz en De Jazzontspooring  gaan op zoek naar jong Belgisch jazztalent dat klaar is om potten te breken op de internationale podia. Tijdens de voorronde op zaterdag 4 maart in Harelbeke krijgen vier jonge bands de kans om zichzelf en hun repertoire te presenteren aan het publiek én aan de professionele jury.


Uit de 24 inzendingen werden 8 bands geselecteerd. Teddy’s Brain Drain, Mojo Jojo, Wajdi Riahi Trio en Elias D’hooge Trio geven het beste van zich tijdens de eerste voorronde in CC het SPOOR in Harelbeke.


Na de vier optredens – en in afwachting van de jurybeslissing – kan je genieten van een Late Night Jam waarbij deze jonge muzikanten doen wat ze best kunnen: op een podium muziek maken. Samen met andere aanwezige muzikanten dagen ze elkaar muzikaal uit en trakteren ze het publiek op een spannende jamsessie.


Na afloop van de Late Night Jam komen we dan te weten wie doorstoot naar de finale van de B-Jazz International Contest 2023. Twee jazzbands meten zich dan met jonge internationale jazzbands tijdens de finale.


Kom dat zien!


19:00: Teddy’s Brain Drain
20:00: Mojo Jojo
21:00: Wajdi Riahi Trio
22:00: Elias D’hooge Trio
23:00: Late Night Jam

Groepen

Muzikanten

Wajdi Riahi Trio

Andere muzikanten

Andere muzikanten

Teddy’s Brain Drain

Aanvullende info