Belgium Booms aan jazzahead! 2023

Belgium Booms aan jazzahead! 2023

De congres-, festival- en muziekbeurs jazzahead! 2023 is terug voor een nieuwe editie. Jazzahead! is de grootste ontmoetingsplaats van de internationale jazzscene. Meer dan 2,700 professionele deelnemers uit meer dan 55 landen verzamelden zich in 2022 in Bremen (Duitsland).

VI.BE, Wallonie-Bruxelles Musiques, met de steun van Sabam for Culture en PlayRight+, werken samen om buitenlandse jazzprofessionals alles te presenteren wat de Belgische jazzscene te bieden heeft van 27 tot 30 april 2023. Tijdens dit evenement zullen ze een stand delen onder Belgium Booms (6C40).

Professionals uit heel België zullen aanwezig zijn, terwijl er ook 3 Belgische showcases met SCHNTZL, ESINAM en Alex Koo gepland staan tijdens het evenement. De Belgische trombonist Nabou Claerhout zal ook als gast verschijnen op de OZMA (FR) showcase.

Kom met ons mee voor een drankje om onze Belgische afgevaardigden te ontmoeten! Kom en geniet op vrijdag 28 april van een Belgisch biertje in de Belgium Booms 6C40 stand om 16:00 uur.


Gerelateerde content