Inactief Le Cercle des voyageurs

Le Cercle des voyageurs

  • Adres : Rue des Grands Carmes 18, 1000 Bruxelles, Belgique

De Cercle des Voyageurs is een filosofie op zich. Dit is zeer zeldzaam in de Brusselse restaurant scene. Kom en reis met ons mee door onze vier zalen die u en uw gasten een uitzonderlijk kader zullen bieden voor uw avond of uw privé- of bedrijfsevenement.

De Brasserie, met zijn wand van koffers, zijn zithoek met diepe fauteuils rond kleine tafeltjes en zijn restaurant.

De Espace Végé met zijn prachtige vegetale wand en onze Bibliotheek, die permanent een collectie boeken gewijd aan reizen en een tentoonstelling van foto's of tekeningen herbergt. Hier worden vele concerten, evenementen en banketten georganiseerd.

Er is ook de Caves du Cercle, geheel gerenoveerd, waar een bar staat in het midden van twee grote communicerende zalen (70+85m2) onder gewelven uit de 17e eeuw. Cocktails, aperitieven en avondbanketten worden aangeboden in een gedempte of elektrische sfeer.

Voor uw evenement kunt u een of meer van deze zalen privatiseren. Conferentie, bedrijfsvergadering, algemene vergadering, teambuilding of elke andere feestelijke gelegenheid, met ontbijt, brunches, buffetten of banketten.

Wij bieden plaats aan meer dan 250 personen en wij bieden een reeks formules tegen zeer concurrerende prijzen vanaf 20 personen. We kunnen muziek of een privé concert aan uw arrangement toevoegen.

Een offerte is op verzoek verkrijgbaar. Het omvat de gekozen formule, drankjes en de privatisering van de ruimte met een gepersonaliseerde service. Een "EVENTS"-team staat tot uw dienst om u te helpen een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren!

Andere info