Open call jazztalent op het Luisterplein (Gentse Feesten)

Open call jazztalent op het Luisterplein (Gentse Feesten)

Op naar de Gentse Feesten! Van maandag 22 tot zaterdag 27 juli bundelen Muziekmozaïek en Uitbureau opnieuw hun krachten om opkomende bands in de jazz- en folkmuziek een podium te bieden. Het Luisterplein (h)erkent talent en biedt 18 bands of artiesten de kans om hun muziek te laten horen aan een breed en enthousiast publiek, met een dag coaching in het vooruitzicht in het najaar.

Speel je jazz, folk of een mix? Dit is wat we jou en je band kunnen bieden: een uniek namiddagoptreden op een groot podium met professionele versterking tijdens de Gentse Feesten, met vermelding in onze magazines Folk en Jazz&mo’ en een kostenvergoeding. In het najaar (november of december) nodigen we je uit voor een leerrijke dag vol bandcoaching, waar je inspiratie kan opdoen, ideeën kan uitwisselen met andere muzikanten en coaching krijgt van professionals.

Ben je klaar om solo of met je band te schitteren op het gezelligste plein van de Gentse Feesten en een dag coaching te krijgen? Schrijf je dan ten laatste op zondag 21 april 2024 in via https://muziekmozaiek.be/jazz/projecten/luisterplein-herkent-talent/.