TALK: Muziek & ouderschap

TALK: Muziek & ouderschap

De 'Conseil de la musique' organiseert aanstaande donderdag 28 september 2023 van 18.00 tot 20.00 uur een bijeenkomst in Frans over het thema van het artikel dat via Larsen is gepubliceerd: https://www.larsenmag.be/fr/articles/1926-elever-un-enfant.

De volgende vragen komen aan bod: Hoe kunnen gezinsleven en werk in de muziekindustrie in 2023 (opnieuw) met elkaar worden verzoend? Welke impact zal ouderschap hebben op de carrière van artiesten? Welke veranderingen zouden moeders en vaders die in de muzieksector werken graag zien in de sector met betrekking tot ouderschap? Welke initiatieven zijn er genomen om hen te helpen zich opgenomen, gesteund en erkend te voelen in hun werk en gezinsleven?

De moderator is Diane Theunissen en de sprekers zijn: Clara Dhilly, persrelaties en boekingen bij KuratedBy, Margaret Hermant, muzikant, componist en stichtend lid van Echo Collective, Quatuor M P4 en BOW, Maxime Lhussier, muzikant en oprichter van Odessa, een management- en boekingsbureau, Diane Theunissen, freelance journaliste werkzaam in de culturele sector.

De bijeenkomst is gratis. Als je geïnteresseerd bent, reserveer dan via de link.


Gerelateerde content