"Bienvenue au club !", podcasts RTBF Jazz/La Maison du Jazz de Liège

"Bienvenue au club !", podcasts RTBF Jazz/La Maison du Jazz de Liège

Het RTBF-jazzplatform, de thematische webradio "Musiq3 Jazz" en het Maison du jazz de Liège van de Franse Gemeenschap van België nodigen u uit om u onder te dompelen in de sfeer van de Brusselse en Waalse jazzclubs met de podcasts "Bienvenue au club! ". In totaal zullen vanaf 30 april 2023, de datum van Internationale Jazzdag, elke maand 15 podcasts beschikbaar zijn.

Voordat we de geschiedenis van deze clubs met hun huidige of huidige eigenaren doornemen, zal de eerste podcast enkele muzikanten samenbrengen die in de ene of de andere zijn begonnen. Philip Catherine, Charles Loos, Robert Jeanne, Steve Houben, Richard Rousselet, Jean-Louis Rassinfosse, Michel Herr, Bruno Castellucci, Jean-Louis Baudoin, Guy Cabay, Vivi Mardens, José Bedeur. zullen hun herinneringen en anekdotes verzamelen over de clubs die ze ijverig bezochten. Het is een duo dat aan het roer staat van deze reeks exclusieve podcasts, Jacques Onan van La Maison du jazz de Liège en Arnaud Quittelier verantwoordelijk bij de RTBF voor het jazzplatform en de webradio "Musiq3 Jazz".

Tot ziens vanaf 30 april 2023 op het Auvio-platform van de RTBF, de jazzpagina van de RTBF-site en op de site van La Maison du jazz de Liège van de Franse Gemeenschap.

Plateforme jazz RTBF : https://www.rtbf.be/dossier/jazz

Musiq3 Jazz : https://www.rtbf.be/radio/liveradio/musiq3-jazz

La Maison du Jazz de Liège : http://www.maisondujazz.be/

Auvio jazz : https://auvio.rtbf.be/categorie/jazz-91


Gerelateerde content