Théâtre Marni

Théâtre Marni

  • Adres : Rue de Vergnies 25, 1050 Ixelles, Bruxelles, Belgique
Meervoudig toneel in Brussel
Sinds twintig jaar biedt het Marni een overvloedig programma dat openstaat voor alle podiumkunsten: hedendaags theater, dans en circus, jazz, plastische kunsten.
Een aanbod dat toegankelijk is voor een jong publiek, zoals het Mini D Festival, gewijd aan hedendaagse dans, dat een voor de hand liggende keuze is naast het D Festival, dat elk jaar de pols van de Brusselse choreografische vitaliteit overbrengt.
Jazz is hier thuis, op het intieme podium van de bar of in het amfitheater, waar de relatie podium-publiek de kers op de taart is!
Plaatselijk actief en dankzij een stevig netwerk van partnerschappen is het Marni een baken in Brussel en in de Federatie Wallonië-Brussel, en ook een belangrijke ruimte voor de kunstenaars die hier elke week in residentie komen. Een plaats op mensenmaat, net als zijn filosofie, ten dienste van kunstenaars en publiek.

Andere info

Aankomende evenementen

Nieuws

Iedereen kent geluidstechnicus Vincent De Bast, in de muziekwereld bekend als "Monsieur Pas-de-Probleme" (Mr Problem Solver) als eerbetoon aan zijn allround vermogen om zoemingen en andere onverwachte...
“I wish you to meet the unexpected, dive into the unknown and be only driven by your sense and freedom.” Guillaume Desmet, geluidsingenieur. “A daily life full of good vibes, improvisation and encoun...