TRIO GRANDE
© Lara Herbinia

TRIO GRANDE

  • Begindatum : 13/06/2024 19:30
  • Type : Concert
  • Locatie : Château du Pont d'Oye
  • Adres : Domaine du Pont d'Oye Sa, Rue du Paradis, 6720 Habay, Belgium

Muziek die libertair, leuk en aanstekelijk is!  

s Werelds kleinste bigband vierde in 2022 30 jaar muzikale medeplichtigheid, een zeldzame gelegenheid die een speciale vermelding verdient!  Ter gelegenheid hiervan hebben ze hun zesde album, Impertinence, uitgebracht.

"Eeuwige jeugd durven claimen, een groep durven zijn in plaats van een individu, akoestisch durven zijn zonder kunstgrepen, een zesde cd durven maken om 30 jaar te vieren met dezelfde mensen... wat een onbeschaamdheid! Wat "impertinence"!

"De band leeft in hun muziek met een lyrische koorts die op bewonderenswaardige wijze wordt bediend door de inventieve Michel Massot en de krachtig architecturale Michel Debrulle. Daarna geeft Laurent Dehors het goede voorbeeld terug, met rigoureuze frasering en prachtige inkleuring. De toeschouwer wordt als in de palm van een hand genomen en aan de andere kant van het landschap neergezet, helemaal getransfigureerd.

Het idee is om ons seizoen op het kasteel af te sluiten met een prachtig openluchtconcert dat iets eerder zal plaatsvinden (20.00-10.00 uur).
... met een uitwijkmogelijkheid in de zaal als het, uitzonderlijk, slecht weer is.

Groepen

Muzikanten

Aanvullende info