Roni Kaspi

Roni Kaspi

Roni Kaspi, nog maar 22, heeft al de aandacht getrokken sinds ze in 2020 doorbrak als internationaal toerende drummer met Avishai Cohen.
Roni werd op het prestigieuze Berklee Conservatory begeleid door de Grammy-winnende drummeester Terri Lyne Carrington voordat ze vorig jaar in de schijnwerpers kwam te staan toen haar Israëlische collega Avishai Cohen haar bij zijn beroemde trio plaatste nadat hij haar fenomenale drumkunsten had gehoord in een video op Instagram. Hoe ongelooflijk dat ook was (en levensveranderend), het is slechts één aspect van de zeer diverse en unieke muzikale wereld van de in Israël geboren artieste, nu ze in de rol van singer-songwriter op drums stapt om haar eigen trio te leiden.
Roni Kaspi heeft een ultrahippe, genre-overstijgende visie, die funky, fantasierijke improvisatie in 'real time' durft te mengen met eclectische invloeden uit de indiepop, soul, wereldmuziek en elektronica; hoewel er veel meer verschillen dan overeenkomsten zijn, denk maar aan Thundercat, Anderson Paak, Louis Cole en Bjork.

Muzikant

Andere muzikanten

Aanvullende info