Jérémy Dumont Quintet Feat. Godwin Louis - Rdv 5*****

Jérémy Dumont Quintet Feat. Godwin Louis - Rdv 5*****

  • Begindatum : 04/04/2024 20:30
  • Type : Concert
  • Locatie : La Bonne Source
  • Adres : Place Albert Ier 15, 6220 Fleurus, Belgique

PAF 12 euro - 14 euro ter plaatse.

Info & reservatie: 071/820.301 – fleurusculture@live.be

Een sfeer variërend van covers van mainstream standaarden tot veelkleurige composities om hedendaagse, geïnspireerde, toegankelijke en feestelijke jazz te produceren.

Na enkele internationale tournees in 2018, 2019 en 2022 en de opname van hun eerste cd Eretz, het Jérémy Dumont Quintet feat. Godwin Louis is weer onderweg! Door zijn nieuwe composities profileert Jérémy Dumont zich steeds meer als een inventieve schepper. De stijl van de composities van Jérémy Dumont is krachtig en eclectisch, geïnspireerd door de grootste hedendaagse muzikanten. Ondersteund door zijn opmerkelijke metgezellen, allemaal perfect in harmonie met de geest van de arrangementen, voldoet het resultaat aan de verwachtingen.

Godwin was finalist in de Thelonious Monk Institute of Jazz Saxophone-competitie. Hij toerde de wereld rond, waaronder Mali, Senegal, Togo, Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Venezuela, Colombia, Zuid-Korea, Thailand, Indonesië en Australië.

En als kers op de taart is Harvel Nakundi, deze drummer van Haïtiaanse afkomst met een elegant en onstuimig spel die het Quintet compleet maakt.

Het wordt ruig als hardbop, met intense harmonieën, ruime klanken, weelderige improvisaties!

U zult het begrepen hebben, we zijn trots op de kans die ons wordt geboden om dit meer dan indrukwekkende Kwintet te verwelkomen en staan ​​te popelen om dit moment met u te delen, dat nu al een bloemlezing belooft te worden.

Jérémy Dumont piano, compositie

Godwin Louis saxofoon

Jean-Paul Estiévenart-trompet

Géraud Portal contrabas

Harvel Nakundi-drums

Groepen

Muzikanten

Jérémy Dumont Quintet

Aanvullende info