Hommage à Ray Charles avec le Floreffe Jazz Orchestra et Gerald Van Gemert

Hommage à Ray Charles avec le Floreffe Jazz Orchestra et Gerald Van Gemert

  • Begindatum : 16/12/2023 19:00
  • Type : Concert
  • Adres : Rue Joseph Piret 5, Floreffe, Belgique

Eerbetoon aan Ray Charles met het Floreffe Jazz Orchestra en Gerald Van Gemert

Beste muziekliefhebbers,

We zijn blij u uit te nodigen voor een uitzonderlijke avond, waar de ziel van de jazz het tijdloze genie van Ray Charles ontmoet.

Het Floreffe Jazz Orchestra, begeleid door de getalenteerde zanger Gerald Van Gemert, brengt hulde aan een van de grootste artiesten aller tijden.

Datum: 16 december 2023

Tijd: 20.00 uur

Locatie: Salle Communale de Floreffe, rue Joseph Piret 5, 5150 Floreffe

Ray Charles, de legendarische pionier van het genre, heeft een onuitwisbare muzikale erfenis nagelaten. Zijn boeiende stem en vermogen om jazz, blues en soul te laten samensmelten, hebben hele generaties geboeid. Vier met ons zijn tijdloze muziek en zijn grote invloed in de jazzwereld.

Begeleid door het Floreffe Jazz Orchestra onder leiding van Jean-Pierre Mouton neemt Gerald Van Gemert je mee langs de grootste klassiekers van Ray Charles. Je wordt meegesleept door bedwelmende melodieën en verfijnde harmonieën, allemaal uitgevoerd met passie en virtuositeit.

Dit is een unieke kans om jezelf onder te dompelen in het muzikale universum van Ray Charles, om zijn emblematische liedjes te herontdekken, uitgevoerd met hernieuwde energie en creativiteit. Of je nu een jazzliefhebber of een muziekliefhebber bent, deze avond belooft voor alle toeschouwers een onvergetelijke ervaring te worden.

Mis deze zeldzame kans niet om de magie van jazz te ervaren en de ontembare erfenis van Ray Charles te vieren. Reserveer nu uw tickets en bereid u voor op een meeslepende muzikale reis.

Reserveren: https://www.f-j-o.be/reservation_concert.html

Wij kijken ernaar uit om deze bijzondere avond met u te delen. Kom de muziek, emotie en erfenis van Ray Charles vieren met het Floreffe Jazz Orchestra en Gerald Van Gemert.

Groepen

Muzikanten

Floreffe Jazz Orchestra

Aanvullende info