All You Can Jazz

All You Can Jazz

  • Adresse : Lier, Belgique
  • Structure organisatrice : Uit in lier
All you can jazz, een heerlijke Jazzy Sunday Afternoon op 24 april

Jazzfans maar zeker ook muziekliefhebbers in het algemeen kunnen op zondag 24 april hun oren uitgebreid de kost geven op de eerste editie van All You Can Jazz. Op tien verschillende locaties in de Lierse binnenstad geven tien topbands het beste van zichzelf. De zorgvuldig uitgekozen locaties zijn zowel gebouwen van de stad als ook lokale horecazaken die zich hiervoor lenen.


De details van het programma vind je op de website www.allyoucanjazz.be Elke band speelt op dezelfde locatie twee sessies. Eentje van 15 tot 15.45 uur en eentje van 16.30 tot 17.15 uur. Vermits de locaties op wandelafstand liggen van elkaar, hebben jazzfans de kans om in de loop van de namiddag tickets te boeken voor twee verschillende acts. Een ticket per sessie kost 10 euro.


Na de succesvolle initiatieven als de Jazzkroegentocht en Lier Jazz in de Podiumacademie, zet het initiatief All You Can Jazz de traditie verder om jazz op een laagdrempelige manier in Lier te presenteren. Partners die het project op touw zetten zijn Ripspiqué, Podiumacademie Lier en het Liers Cultuurcentrum. Gezien hun respectievelijke expertise een logisch partnerschap waarbij de krachten gebundeld worden om een zo breed mogelijk publiek warm te maken voor Jazz in verschillende vormen. Het is alleszins de doelstelling van de verschillende partners om van All You Can Jazz een jaarlijks traditie te maken. De eerste editie heeft alleszins veel troeven om een vliegende start te maken!

Evénements passés

Voir plus