WRaP !

WRaP !

  • Datum oprichting : 01/03/2014

Een prachtig trio waarin de 27 snaren van de verschillende instrumenten zich op subtiele maar diepgaande wijze met elkaar vermengen. Een onverwachte en zeer vrolijke ontmoeting die zowel de muzikanten als het publiek meeneemt in een heerlijke muzikale dans door een origineel repertoire.

Met hun album 'Endless' biedt het trio een prachtig album waarin de snaren van de verschillende instrumenten zich mengen en verstrengelen in een subtiel en diepgaand samenspel.

Het hemelse timbre van Barbara's stem, de kristalheldere klanken van de 12-snarige gitaar, de suave toon van Alain's klassieke gitaar en de gulle en tellurische breedte van Jean-Louis' contrabas vinden hier een bevoorrechte gemeenschappelijke basis. "Endless" biedt persoonlijke composities die speciaal zijn ontworpen voor het huwelijk van de vele geluiden van het trio, waaraan enkele "favoriete" stukken zijn toegevoegd die opnieuw zijn gearrangeerd om te passen in het klankuniversum van WRaP!

Het fluwelen kristal van de stem sublimeert de soms in het Frans, soms in het Engels of in het Portugees gezongen teksten en onderstreept het unieke karakter van elk stuk.

Als echte parelvissers nodigen deze drie muzikanten ons uit om hun zoektocht naar een kleurrijke en magische wereld te delen. Endless", een albumtitel voor een zoete melodie die zijn energie haalt uit de adem van de lucht, zijn inspiratie haalt uit de eeuwigdurende beweging van de natuur die ons omringt, die geen leeftijd kent en die nooit zal ophouden te bestaan, voor altijd en zonder einde...